Blog

Degustare Vin Cricova: Pitesteni incantati de un vin bun si mancaruri atent pregatite, la Guinness pub!

Pitestenii s-au bucurat de o seara aparte marca Guiness Pub, cu vinuri alese si preparate deosebite, la degustarea de vin de la renumita Crama Cricova Podgorie Republica Moldova, in restaurantul Guinness pub, un local in care bunul gust si serviciile de calitate stau la loc de cinste. Pasionatii impatimiti de vin s-au putut desfata cu soiuri bine alese de la crama denumită „Perla vinificaţiei moldave”, crama ce reprezintă un Complex Subteran unic, care s-a remarcat în întreaga lume pentru labirinturile sale imense şi pentru vinurile sale excelente.


Spumant Lacrima Dulce, roze si alb, Prestige Codru ori Vintage Roze sunt doar cateva dintre vinurile care au fost prezentate de maestrul Cristi Toader, somelierul fiind invitat special pentru a le impartasi clientilor Guinness pub cum sa isi foloseasca toate simturile, pentru a diferentia elementele care variaza de la un vin la altul: culoarea, densitatea, consistenta, buchetul, tipul de struguri folositi.

De asemenea, clientii care au calcat pragul restaurantului Guinness pub au fost purtati intr-o calatorie culinara deosebita, meniul fiind conceput special pentru a satisface cele mai exigente cerinte culinare, de la mancare traditionala romaneasca, preparate exotice sau cu specific libanez. Si-au lasat simturile gastronomice in baza chefului Guinness pub si au simtit o adevarata simfonie a papilelor gustative, ce pot fi oricand satisfacute folosind serviciile de delivery ale restaurantului nostru.

Restaurantul Guinness pub a fost plin pana la refuz, semn ca pitestenii sunt iubitori de party-uri cu bun gust si mancaruri atent pregatite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *