Blog

SUPER PARTY, de Sf. Ioan, in Guinness pub! CADOU SURPRIZA pentru sarbatoritii zilei

Vrei sa iti sarbatoresti onomastica, de Sfantul Ioan? Continua petrecerile in stil mare, in Guinness pub, dupa ce finalul de an 2022 a fost celebrat asa cum se cuvine in restaurantul pitestean aflat in centrul orasului. Pitestenii au ales in numar mare sa petreaca Craciunul in restaurantul Guinness pub, o sarbatoare importanta pentru toti romanii, dar si evenimentele de final de an, iar acum restaurantul vine cu o noua propunere. Super party de Sfantul Ioan, pentru ca pitestenii aleg sa isi sarbatoreasca cele mai importante zile in restaurante care isi respecta clientela, au atmosfera buna si mancare delicioasa.

Un cadou surpriza din partea restaurantului pentru sarbatoritii care isi aniverseaza ziua onomastica in Guinness pub, de Sf. Ioan! Vor primi 5% discount din intreaga nota, drept cadou, la ceas aniversar.

Totodata, ziua Sfantului Ioan Botezatorul marcheaza si sfarsitul sarbatorilor de iarna, asa ca atmosfera calda si primitoare din restaurantul Guinness pub va asigura o petrecere pe cinste pentru cei care vor alege sa isi sarbatoreasca ziua de nume, sambata, 7 ianuarie, in Guinness pub. DJ Flopy este invitat special pentru a-i distra pe invitatii dumneavoastra, dar si sa iti asigure buna dispozitie intr-o zi atat de importanta.

De Sfântul Ioan, Guinness pub, va invita sa va sarbatoriti ziua onomastica alaturi de cei dragi, savurand cea mai gustoasa mancare romaneasca, dar si internationala, precum si o gama surprinzatoare de preparate din bucataria libaneza.
Traditia spune ca acela care nu va marca printr-o petrecere ca la Guinness pub ziua numelui, va fi trist tot anul! Rezervarile se fac la numarul de telefon: 0724.329090, 5% discount din intreaga nota.
Restaurantul Guinness pub vine cu o solutie si pentru cei care aleg sa isi sarbatoreasca ziua numelui in sanul familiei, dar vor o masa bogata cu preparate delicioase. Serviciul de delivery al Guinness pub iti poate livra preparatele direct la tine acasa.